Αποστολή και επιστροφές

Αποστολή των παραγγελιών σας

Οι παραγγελίες συνήθως αποστέλλονται εντός 2 εργάσιμων ημερών μετά την πληρωμής σας και αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ (παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων συνήθως) με κωδικό παρακολούθησης ώστε να μπορείτε να ελέγξετε που βρίσκεται. Εάν προτιμήσετε εταιρεία Courier συνεργαζόμαστε με την ACS (παράδοση εντός 1-3 εργάσιμες) όπου υπάρχει παραπάνω χρέωση για την οποία θα σας ενημερώσουμε. Εάν πληρώνετε με αντικαταβολή υπάρχει έξτρα χρέωση 2€. Όποια μέθοδο και εάν επιλέξετε θα σας δώσουμε σύνδεσμο και κωδικό για να μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας online.

Το συνολικό κόστος αποστολής υπολογίζεται με το βάρος της παραγγελίας σας και τον προορισμό παράδοσης. Ενδεικτικά για να δείτε τα ΕΛΤΑ ακολουθήστε τον σύνδεσμο ΕΛΤΑ ΚΟΣΤΟΣ και για την ACS Courier ACS ΚΟΣΤΟΣ.  Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να βάζετε όλα τα αντικείμενα σε μία παραγγελία.

Τα δέματα συσκευάζονται σε ανθεκτικές συσκευασίες ανάλογα με την ευαισθησία και την ευθραυστότητα.

Επιστροφές των προϊόντων σας γίνονται δεκτές μετά από συνεννόηση μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους υπό την προϋπόθεση ότι είναι στη συσκευασία τους και δεν έχει προκληθεί φθορά.